08/06/18

Beste ouders,

Vrijdag 8 juni gaan we op schoolreis naar ‘t Krekeltje in Eede (Zeeland).

‘t Krekeltje is, met z’n 4 speeltuinen, een waar speelparadijs voor kinderen. De kinderen zullen zich geen minuut vervelen!

Over de middag zullen we samen lunchen in de Kreeke.

Daar staan frietjes, worst, appelmoes en een drankje op het menu.

Als dessert worden we verwend met een ijsje.

Hoe gaan we er heen?     Met de bus (vertrek om 9u , terug op school om 15u20)

Wat neem ik mee? een fles water in een rugzakje, speelkledij aandoen, aangepast aan het weer.

Kostprijs: € 16,50 (Dit wordt afgehouden van de maximumfactuur.)

Opgepast: dit park is enkel voor echte speelvogels!!

Dit wordt ongetwijfeld een super leuke dag!

Met vriendelijke groeten

Juf Liesbeth, juf Isabelle, juf Fanny, juf Heike, juf Siska, juf Lindsay

26/06/18

Groep 6 blijft op school slapen

25/06/18

Op maandag 25 juni 2018 is het voor uw zoon of dochter uit groep 6 ‘beroependag’.
Dit betekent dat hij of zij die dag meeloopt met iemand die het beroep uitoefent waarin uw kind geïnteresseerd is.

Het is de bedoeling dat uw zoon of dochter die dag zelf organiseert. Wat hulp en begeleiding van u mag natuurlijk altijd. Maar het contact opnemen met de gekozen beroepsmensen moet wel door hen gebeuren. Ook de afspraken moeten ze zelf maken.

Wat houdt deze dag nu in? Uw kind ervaart hoe het er in dit beroep in werkelijkheid aan toe gaat. Wat komt er allemaal bij kijken en is het wel zo spannend of fantastisch als het wel dacht? Uw kind leert een heleboel bij en mag daar waar het veilig en wenselijk is en als dit voor de uitoefenaar van het beroep geen probleem is, actief meedoen.

Ook het organiseren, het opstellen van een interview, het maken van het verslag nadien, zijn belangrijke vaardigheden voor uw kind waaruit het heel wat kan leren en toepassen van wat reeds in de klas aangeleerd werd.

Ze krijgen ook een bundel waar ze alles in kunnen noteren. Uw zoon/dochter brengt op het op vrijdag 29 juni helemaal klaar terug mee naar school, waar alles besproken wordt.

Uit ervaring weet ik dat ze veel leren uit deze dag.