Startklas

Kiekeboe wij zijn juf Fanny, juf Jolien en Jules. Samen leren we de peuters en jongste kleuters zelfredzaam worden. Ons goed voelen in de klas vinden wij van groot belang! Wanneer we moe worden, vinden we ’s middags wat rust in het slaapklasje.
Met veel bewegings- en dansmomenten is het bij ons dolle pret.

Juf Jolien wordt dit schooljaar vervangen door juf Miranda.

• Wie ben je? Jolien Knockaert
  • Wanneer ben je les beginnen geven? In 2009 had ik voor het eerst mijn eigen klas
  • Wat is je lievelingseten? Witloof in de oven met een heerlijk kaaskorstje, vooral dat laatste is belangrijk ;-)
  • Heb je een lievelingsfilm? Televisie kijken is niet echt mijn ding. Maar als ik dan echt een film moet kiezen dan kies ik voor Big Fish van Tim burton
  • Naar welke muziek luister je graag? Alle muziek, liefst als er op gedanst kan worden.
  • Wat zijn je hobby's? Allerlei sporten, mijn top 3: acrobatische rock & roll, kitesurfen en snowboarden

J.

• Wie ben je? Fanny Rosseel
  • Wanneer ben je les beginnen geven? Dat was in 1985, daarna werkte ik enkele jaren in de privésector dan opniew gestart als kleuterjuf in 1996.
  • Wat is je lievelingseten? Ik vind gewoon alles lekker, ik heb een lichtere voorkeur voor pasta.
  • Heb je een lievelingsfilm? Vooral romatische films/drama's  vb. Legends of the fall.
  • Naar welke muziek luister je graag? Zowat alle genres, alhoewel luisteren moeilijk is, ik wil altijd bewegen als ik muziek hoor Lachen
  • Wat zijn je hobby's? Fietsen, aquagym en zumba.