Groep 3/4 B

In groep 3 en 4 beleven we veel plezier!
We leren steeds maar meer en blijven niet op onze honger zitten: cijferen, spelling, kommagetallen, ... Na het eind van het schooljaar heeft dit geen geheimen meer voor ons.
Juf Melissa helpt ons zelfstandig werken a.d.h.v. een dagplanning, agenda plannen voor een hele week, individueel verbeteren, ... Wat worden we al groot! In de namiddag gaan we enthousiast aan de slag met muzische vorming en wereldoriëntatie. We gaan hiervoor zelf op zoek naar wat we willen weten en willen doen rond een bepaald project.

• Wie ben je? Melissa Véronique Anna (ja, ik heb drie voornamen!) Van Ooteghem
  • Wat doe je bij ons op school? Ik geef les aan de coole leerlingen van groep 5.
  • Wat is je lievelingseten? Risotto en indische stoofpotjes. Maar stiekem ben ik ook helemaal gek op frietjes met mayonaise!
  • Heb je een lievelingsfilm? Vandaag zeg ik Moulin Rouge, maar als je het me morgen opnieuw vraagt, zeg ik misschien weer iets anders...
  • Naar welke muziek luister je graag? Ik hou van veel soorten muziek. Ik vind Amy Winehouse erg goed, maar kan ook genieten van Arctic Monkeys, Gorillaz en The Beatles. Aan de andere kant vind ik Beyoncé weer heel leuk om te dansen. Als het me blij maakt, vind ik het goed!
  • Wat zijn je hobby's? Als ik creatief bezig mag zijn, word ik helemaal gelukkig. Ik naai graag, teken en schilder af en toe, maar ik kan ook eindeloos genieten van lekker eten op een gezellig terras.