Groep 3/4 A

In groep 3 en 4 beleven we veel plezier!
We leren steeds maar meer en blijven niet op onze honger zitten: cijferen, spelling, kommagetallen, ... Na het eind van het schooljaar heeft dit geen geheimen meer voor ons.
Juf Marjolijn helpt ons zelfstandig werken a.d.h.v. een dagplanning, agenda plannen voor een hele week, individueel verbeteren, ... Wat worden we al groot! In de namiddag gaan we enthousiast aan de slag met muzische vorming en wereldoriëntatie. We gaan hiervoor zelf op zoek naar wat we willen weten en willen doen rond een bepaald project.

• Wie ben je? Marjolijn Van Leirsberghe
  • Wanneer ben je les beginnen geven? Ik ben begonnen in het jaar 1999.
  • Wat is je lievelingseten? Mijn lievelingseten is absoluut Grieks! Maar zwarte chocolade vind ik ook heerlijk.
  • Heb je een lievelingsfilm? Ik ben gek op films en leuke tv-series: Magnolia, Intouchables, E.T., Modern Family, Pixarfilms,...
  • Naar welke muziek luister je graag? Alternatieve muziek
  • Wat zijn je hobby's? Fietsen, zwemmen, genieten van mijn gezinnetje en als het mag ook het zonnetje.